Tarjolla

Mummolassa tarjoillaan suodatinkahvin lisäksi erikoiskahvit, haudutettu sekä irtoteet, Laitilan limukat, mummolan omat sihijuomat, smoothiet ja vaihtuvia kausijuomia. Valmistamme myös maitopohjaiset juomat kaura- tai soijamaitoon.

Mummolasta löydät isompaan nälkään:
Raikkaat ja tuoreet salaatit valitsemillasi täytteillä. Tuhdit grillileivät makuina possu-cheddar, kana-mozzarella-pesto ja vegaaninen porkkanapyörykkä-vegejuusto.
Mummo paistaa jo suureen suosioon nousseet suolaiset vohvelit rukiisena tai kauraisena. Vohveliannoksia löytyy seitsemää erilaista joista voit valita mieleisesi. Makuina mozzarella-pesto, kana, lämminsavulohi, vuohenjuusto, poro, salaattijuusto tai vegeporkkanapyörykät kotitekoisella humuksella. Valmistamme vohveleita myös gluteenittomina ja vegeversioon paistamme mehevät ohukaiset.

Mummolasta löydät makeannälkään:
Mummo on leiponut päivittäin vaihtuvia kakkuja sekä leivonnaisia ja tietenkin aina on tarjolla tuoretta pullaa. Vohveleita saa myös makeana. Valitse mielesi mukaan vanilja- tai kaneli-sokerivohvelit ja kyytipojaksi erilaisia kastikkeita, hilloja, jätskiä, aitoa kermavaahtoa, nutellaa, marjoja..NAM! Valmistamme vohvelit myös gluteenittomina ja vege versioon paistamme mehevät ohukaiset.

Mummolasta löydät pikkunälkään:
Mummo on paistanut erilaisia piiraita ja pasteijoita, täyttänyt leipiä sekä sämpylöitä. Nälkä siirtyy myös nopeasti lämpimillä toasteilla. Piiraat sekä toastyt voit nauttia halutessasi pienen salaatin kera.

Löydät meidät myös ResQ Clubista!